Betondemolition & betonskæring med UHP-waterjetting

Betondemolition og skæring i beton med waterjetting er en specialopgave som Mamoba har mange års erfaring i, og vores specialister står altid klar. Vi har markedets bedste priser, Danmarks bedste kvalitet og vi er landsdækkende.

Kontakt os uforpligtende

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Effektiv betondemolition, betonskæring & vandskæring

Afrensning af betonrester med UHP-waterjetting

Vi kan fjerne alle former for uønskede beton aflejringer. f.eks betonrester i støbeforme, støbemaskiner og i betonkanoner. Dette gøres med  UHP-waterjetting og ved hjælp af snegle dynamit.

Betonskæring Med UHP-Waterjetting

Her hos Mamoba sætter vi en ære i at løse enhver specialopgave inden for industri og erhverv. Derfor sørger vi for at holde os ajour på alle fagrelevante områder, både når det drejer sig om teknikker, teknologi og udstyr.

Derfor kan vi hos Mamoba også tilbyde alt indenfor Betondemolition og Betonskæring vha. UHP-waterjetting og vandskæring til erhvervsvirksomheder.

Skæring i beton kræver specialiseret udstyr, som man skal være trænet i at bruge, og man skal have indsigt i, hvad man har med at gøre. Det har vi hos Mamoba, hvor vores specialister i skæring af beton altid er klar på at rykke ud i hele landet og i EU på en hvilken som helst opgave, der involverer skæring af beton.

 

I videoen herover kan du se, hvordan det foregår, når Mamoba er på en betondemolition / vandskæring opgave med vores fjernstyrede robot betondemolise.

FAQ

Hvad er betondemolition?
Betondemolition er et fagudtryk, der dækker over processen at “skære” i beton vha. vandstråler under højt tryk. Det kaldes også betonskæring eller vandskæring.
Hvad er fordelene ved betondemolition?
Fordelene ved betondemolitioner at det er en hurtig og effektiv metode til fx at fjerne dele af en bygning, lave huller til døre og vinduer i betonelementer m.m.

CASE: Betondemolition hos DK Beton

Mamoba har over flere omgange udført betondemolition for DK Beton – senest februar 2022. I dette tilfælde ville DK Beton have renset deres betonkanoner, hvor vi med vores waterjetting-udstyr skar og nedbrød betonrester i betonlastbilerne.

Betondemolition

Med betonskæring og vandskæring kan man bl.a.:

  • $Fjerne dele af en bygning
  • $Lave portåbninger
  • $Etablere åbninger til ventilation
  • $Lave huller til døre og vinduer i vægge
  • $Lave præcise huller til trapper og elevatorer
  • $Nedbryde betonelementer

Galleri

Vanskeligt at nedbryde

Netop fordi beton er så hårdt et materiale, er det meget svært at nedbryde – eksempelvis kan man ikke bore i det med en almindelig boremaskine. Man er nødsaget til at gøre brug af en såkaldt betonboremaskine eller en slagboremaskine, som er en speciel konstrueret boremaskine, der med kraftige bor kan trænge igennem den hårde beton.

Det samme gør sig gældende, hvis man vil lave store huller i beton, som også har markant definerede kanter. Det kan være til et hul til en dør, et vindue eller en trappe. Her kan man ikke blot bruge en boremaskine, men er nødt til at tage noget meget kraftigere og mere specialiseret i brug.

Og det er her, vores specialudstyr til betonskæring / vandskæring kommer ind i billedet, det kan nemlig klare enhver form for skæring i beton vha. professionel vandstråleskæring til erhverv og industri. Mamoba har flere års erfaring og ekspertise med vandstråleskæring og betondemolition samt fjernelse af uønskede betonrester.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Betondemolition?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.