Afrensning af skibe med UHP Waterjetting: Effektiv & miljøvenlig skibsrengøring

Med Mamobas flåde af waterjetting maskiner kan vi udføre en hurtig og miljøvenlig rengøring af de fleste skibstyper. Vi er i stand til at fjerne op til 10.000 m2 maling på én dag. Kontakt Mamoba for at få et uforpligtende tilbud. Vi yder landsdækkende service, og vi er Nordeuropas største på afrensning af skibe!

Kontakt os uforpligtende

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Teknologisk innovation hos Mamoba

Hos Mamoba har vi mange års erfaring med skibsrengøring. Faktisk har vi løst opgaver indenfor maritim afrensning i 20 år. Dette er ikke noget, vi har tænkt os at stoppe med foreløbigt, og vi har fortsat flere store maritime rensningsopgaver årligt – både i ind- og udland.

Det siger dermed sig selv, at vi er eksperter på området og i dén grad har forstand på, hvad vi laver.

Skibsrengøring med UHP-Waterjetting udstyr

For at kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, og for at kunne være så effektive som muligt, har vi hos Mamoba forsynet os med et arsenal af specialudstyr til skibsrengøring med UHP-waterjetting. UHP står for Ultra High Pressure, og er den mest effektive metode til rensning af skibe, der findes i branchen.

I vores maskinpark af specialudstyr, ligger vi inde med to dockmates og to dockboys og desuden 5 pumper med ”pistoler” og 6 magnetcrawlers. Med brug af dette udstyr, er vi i stand til at fjerne helt op til 10.000 m2 maling på én dag.

Denne høje kapacitet siger noget om den overlegne effektivitet af vores udstyr.

Kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø i højsædet

Hos Mamoba har vi fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og miljøhensyn fremfor alt, samt at vi lever op til de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i vores branche. Det gør, at vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser. Og vi er derfor certificerede i følgende.

 • ISO 9001 (International standard for kvalitetsledelse)
 • ISO 45001 (international standard for arbejdsmiljøledelse)

FAQ

Hvordan foregår skibsrensning?

Skibsrengøring foregår ved brug af specialudstyr såsom en dockmate, eller en dockboy, som er rengøringskøretøjer med indbyggede UHP-waterjetting systemer.

Hvad er fordelen ved skibsrensning?

Fordelen ved skibsrengøring er at det reducerer skibets tid i havn, har lav miljøbelastning og renser grundigt og effektivt.

Fordele

13 fordele ved skibsrengøring med UHP-watterjetting maskiner

 • Effektiv fjernelse af gamle belægninger
 • Tørrer før der dannes ny rust
 • Færre urenheder
 • Kun behov for lille mandskab
 • Intet sandstøv
 • Efterlader en ensartet overflade
 • Reducerer skibets tid i dock
 • Kan udføres i al slags vejr
 • Lav miljøbelastning
 • Filtrering og bortskaffelse af beskidt restvand
 • Nem adskillelse af affald og vand
 • Gør at en ny belægning sidder bedre fast
 • Ideel til vedligeholdelsesarbejde

Hvad er en Dockmate?

En Dockmate er et rengøringskøretøj med et indbygget UHP-waterjetting system, som er monteret for enden af en robust stang, der kan foldes ud som et teleskop. Dockmate’en kan dermed nå op og arbejde i 32 meters højde, hvilket gør den optimal til skibsafrensning.

Derudover kan den fjernstyres af en operatør, hvilket giver mulighed for en sikker og nem betjening af Dockmate-maskinen. Og skulle der opstå usikre eller kritiske forhold, vil det registreres af dens indbyggede sensorer og udløse et automatisk stop, hvilket gør Dockmate endnu mere sikker i brug.

Hvad er en Dockboy?

En Dockboy er ligesom en Dockmate, et rengøringskøretøj med et integreret UHP-system – en Dockboy er bare mindre, med en højde på kun 1,26 meter og en rækkevidde på 6,05 meters højde.

Derfor er den bedre egnet til rensning af kølen, eller lignende overflader, hvor der indgår rundinger i overfladen. Men er også særdeles velegnet til brug på skibsdæk, bildække, lastdæk og andre flade gulvoverflader.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Afrensning af skibe (UHP)?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.