Miljøvenlig fliserens af større erhvervsarealer

Har du en større område der trænger til at få en overhaling, så er Mamobas miljøvenlige fliserens den perfekte løsning.

Kontakt os uforpligtende

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Højeste kvalitet af fliserens af store erhvervsarealer.

Plages jeres fliser af flisepest og alger? Mamoba har mere end 20 års erfaring, og vi anvender de bedste maskiner på markedet. Dermed kan vi garantere dig, at dine fliser vil fremstå som nye.

Med hedtvandskeddel sørger vi for fliseafrensning med op til 150 grader og op til 600 bar, der skåner miljøet og giver liv til dine fliser. Når du vælger en pakke, der inkluderer imprægnering, forlænger du dine flisers levetid med op til 15 år.

I mere end 20 år har vi ydet fliserens, algebehandling og facaderens med den nyeste teknologi, som sørger for at vores maskiner trænger helt ind i fliserne og ikke alene overfladen. Dermed sikrer vi synlige resultater, som giver dine fliser nyt liv. Det sparer dig for at lægge nye fliser og skåner vores miljø.

 

Godt at vide

Mamobas fliserens er super miljøvenlig, da der kun bruges hedvand op til 150 grader.

Udover at vores fliserens er skånsomt for miljøet, er det også billigere end at lægge nye fliser. Med imprægnering kan man forhindre ny algevækst på fliserne.

Rensning af fliser hjælper også på at beskytte overfladen af fliserne, så du ungår frostsprængninger og nedrydning af dine fliser.

Fliserens priser

Vores pakker

Vi har tiltro til vores produkt og vores maskiner. Derfor tilbyder vi alle vores kunder 3 års garanti uden en serviceaftale.
Du får derfor 3 års garanti helt gratis for det arbejde, vi yder for dig.

Ønsker du at udvide din garanti med en serviceaftale, så kan vi tilbyde dig 15 års garanti.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.