Afrensning af tanke med UHP Waterjetting: Effektiv & miljøvenlig tankrensning

Mamoba har stor erfaring med tankrensning med diverse specialudstyr. Førstevalget er den miljøvenlige løsning UHP-waterjetting, som renser genstridige overflader for rust, alger, skidt og smuds. Store som små opgaver – vi er de bedste, vi er landsdækkende, og vi er Nordeuropas største på afrensning af tanke!

Kontakt os uforpligtende

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Tankrensning med UHP-waterjetting

Hos Mamoba har vi stor erfaring med tankrensning og rensning af siloer, og er blandt de førende eksperter på området i Danmark. Til at udføre arbejdsopgaver indenfor tankrens, benytter vi os af det mest moderne og effektive specialudstyr, der findes på markedet til udførelse af denne slags opgaver.

Vores specialudstyr omfatter bl.a.:

  • UHP-waterjetting udstyr
  • Højtryksanlæg
  • Hedvandsanlæg 150 grader
  • Magnetcrawler

Det primære system, vi gør brug af i forbindelse med tankrensning og rengøring af siloer, er det yderst effektive UHP-waterjetting system, som vores team af eksperter har mange års erfaring i at bruge på den mest optimale måde.

UHP-waterjetting er rengøring med vand under højt tryk. UHP står for Ultra High Pressure, og vandtrykket kommer helt op på 3000 bar, hvilket er højt nok til at rense og rengøre de mest genstridige overflader på tanke og siloer fri for rust, alger, skidt og gammel blymaling.

Fokus på kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø

Hos Mamoba går vi højt op i at levere ydelser og services, der tilfredsstiller både vores kunders krav til kvaliteten af vores arbejde, men som også opfylder de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i forbindelse med udførelsen af vores løsninger.

Derudover har vi stort fokus på sikkerhed med henblik på at reducere arbejdsulykker, samt på at have et godt arbejdsmiljø. Dette betyder at vores medarbejderes ve og vel altid er i højsædet, hvilket er med til at skabe de bedste rammer for et optimalt slutresultat for vores kunder i sidste ende. Vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser.

Vi har følgende certifikater, der viser at vi lever op til gældende krav på disse områder:

  • ISO 9001 (International standard for kvalitetsledelse)
  • ISO 45001 (international standard for arbejdsmiljøledelse)

Fordele

Fordele ved tankrensning med UHP-waterjetting

Ensartet rengøringsproces
Ren, jævn og flot overflade
Reduceret forbrug af vand
Skånsomt for miljøet
Rensningen kan foregå i al slags vejr
Sikkert arbejdsmiljø

Totalløsninger

Hos Mamoba tilbyder vi totalløsninger alt efter hvad behovet måtte være for diverse coating. Det vil sige at udover tankrensning og silorensning, tilbyder vi også efterfølgende overfladebehandling af den rensede tank eller silo med et specialprodukt.

Før/efter billeder

Bliv inspireret

CASE: Tankrensning hos Q8 i Århus

I december 2020 tog Mamoba sig af en omfattende rensning af tankene for Q8 i Århus. Efter miljøvenlig rensning blev tankene overfladebehandlet og coated, som beskyttelse mod vejr og vind.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Afrensning af tanke?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.