Sandblæsning – når det skal være effektivt og dybderensende

Mamobas rutinerede eksperter står klar til at rykke ud på opgaver, som kræver sandblæsning, som er en yderst effektiv og tilbundsgående metode, som efterlader overfladen ren og klar til efterbehandling. Mamoba tager sig af små som store opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende!

Book en gratis opmåling

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Kvik og dybtgående rengøring af store overflader med sandblæsning

Vores team af rutinerede og garvede specialister står klar til at rykke ud i hele landet og løse enhver opgave, der kræver sandblæsning af store overflader. Mamoba er eksperter i sandblæsning, og er blandt landets førende udbydere af grundig og virkningsfuld rensning samt klargøring til efterbehandling af store flader ved hjælp af sandblæsning til erhverv.

Hvad er sandblæsning?

Sandblæsning er en metode til at rense overflader af enhver art fri for skidt, snavs, rust, alger og gammel maling. Det overordnede formål med sandblæsning er at rense i bund og gøre overfladen klar til at blive gjort pæn og ren igen. Enten med maling eller efterbehandling med et andet materiale. Det kan være brandsikrede overfladebehandlingsmaterialer eller særligt slidstærke materialer såsom epoxy og akryl. Sandblæsning foregår ved hjælp af en håndholdt blæsekanon, som via trykluft blæser luft og sand ud med meget høj hastighed. Metoden flår hurtigt og effektivt skidt, mos, alger, rust og andet skidt af en hvilken som helst overflade. Det er en yderst effektiv og tilbundsgående metode, som efterlader overfladen ren, ru og klar til efterbehandling.

Vi har mange års erfaring

Mamoba er sandblæsningseksperter med flere års erfaring og ekspertviden indenfor sandblæsning af facade, sandblæsning af jern og sandblæsning af metal.

Sandblæsning

Sandblæsning kan bl.a. bruges til rensning og klargøring til efterbehandling af:

  • $Siloer
  • $Tanke, lagertanke m.m.
  • $Facader og overflader

Vigtigt med kendskab til materialet

Da sandblæsning er en forholdsvis hårdhændet behandling, bruges den ofte, når der virkelig skal renses i dybden, fx på en bygningsfacade i mursten, der efterfølgende skal pudses op. Her vil en behandling med sandblæsning som regel give de bedste forudsætninger for, at det nye puds vil hænge så godt fast som muligt på den ru og sandblæste overflade. Her giver en sandblæsning således rigtig god mening, og metoden vil i de fleste tilfælde være det optimale valg. Der er dog mange overvejelser at tage med i beslutningen om, hvorvidt man skal gøre brug af sandblæsning. Det afhænger af hårdheden på den overflade, der skal behandles, samt alderen på materialet og hvor udsat det er for vind og vejr, Alt dette skal vurderes inden der tages en endelig beslutning om sandblæsning, og her står vi hos Mamoba selvfølgelig klar med rådgivning. I bund og grund foretager man en sandblæsning med det formål at efterbehandle og forbedre den pågældende overflade.

Hvorfor vælge Mamoba til at stå for jeres sandblæsning?

Mamoba foretager afrensning ved hjælp af sandblæsning for erhverv og industri i hele Danmark. Vi har et kompetent og velkvalificeret hold af rutinerede fagfolk med mange års erfaring med sandblæsning. De besidder den nødvendige viden til at vurdere, hvilken slags sandblæsning, der passer til den opgave, du vil have udført. 

Ligeledes kan de vurdere, om sandblæsning i det hele taget er den løsning, der bør gøres brug af til den pågældende opgave, eller om det eventuelt vil være mere optimalt at gøre brug af eksempelvis højtryksspuling med vand

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Sandblæsning?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.