Facaderens af større ejendomme for erhverv: Få bygningens glød tilbage

Vind og vejr sætter med tiden sine tydelige spor på erhvervs- og industribygningers facader. En facaderens kan få den til at fremstå som ny igen og dermed forbedre førstehåndsindtrykket for de besøgende. Små som store opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende! Book en gratis opmåling og få et skræddersyet tilbud.

Book en gratis opmåling

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Eksperter i facaderens til erhverv og industri

Det er uundgåeligt, at vind og vejr med tiden sætter sine tydelige spor på bygninger, lagerhaller, siloer, tanke og andre udendørs facader. Det får dem til at se gamle, grimme og misvedligeholdte ud.

Hvis man som virksomhed har facader, der ikke er blevet renset i lang tid, giver det et negativt indtryk og et dårligt signal til kunder og samarbejdspartnere, der kommer på besøg.

Forestil dig, at der kommer en vigtig potentiel samarbejdspartner på besøg til et møde, hvor I skal finde ud af, om I er det rette match for hinanden.

Her kan det være udslagsgivende i negativ forstand og give dårligt helhedsindtryk af jer som virksomhed, hvis jeres facader ser medtagede og misvedligeholdte ud. Hvis alt andet spiller, så er det detaljerne, der bliver vigtige, så hvorfor ikke få det sidste med?

5 fordele ved facaderens

  • Renser grundigt og dybdegående
  • Renser hurtigt og effektfuldt
  • Forlænger levetiden på facaden
  • Gør en bygning flottere at se på og mere præsentabel
  • Gør at man sparer penge på sigt, da facaden holder bedre

Grundig rensning af facader

Med en god og grundig facaderens, kan en bygning atter komme til at fremstå så flot og pæn, som var den ny, og de pæne nyrensede facader vil virkelig springe i øjnene hos gæster og besøgende.

Ud over at bygningen som helhed vil se mere velholdt og præsentabel ud, vil udførelse af facaderens også medvirke til at forlænge levetiden på facaden markant. Dette skyldes, at mos, skimmelsvamp og alger løsnes og skylles væk under en facadeafrensning. Fjernes skidtet ikke i tide, kan fugt trænge ind i facadens materiale og med tiden bevirke, at den stille og roligt nedbrydes indefra.

Der er dermed flere gode grunde til at få foretaget en facaderengøring og til ikke at vente med rensningen, før facaden er blevet ekstremt beskidt og medtaget, da det som nævnt vil have en negativ indvirkning på facadens levetid.

FAQ

Hvad er facaderens?
En facaderensning foregår ved at der bruges højtryksspuling med vand til at rengøre facaden i dybden.
Hvad er fordelene ved facaderens for erhverv?
Fordelene ved facaderens er at det er en hurtig og dybdegående rensning, som gør den pænere at se på, og som forlænger levetiden på facaden, hvilket gør at man på sigt sparer penge på vedligehold. Da der udelukkende bruges vand er der også den fordel at det er en miljøvenlig løsning.

Før/efter billeder

Bliv inspireret

CASE: Facaderens hos Lundbeck Valby

Medicinalfirmaet Lundbeck i Valby fik renset bygningsfacaden i 2019 med tydelige resultater. Hele facaden blev rengjort med højtruksspuling fra en lift. Målet var ikke blot den visuelle værdi, men også at forlænge facadens levetid vha. en skånsom og miljøvenlig metode.

Få hjælp til facadeafrensning

Vi udfører facaderens ved brug af spuling med vand under højt tryk. Denne metode er særdeles effektiv til at fjerne alle former for snavs, skidt, alger, mos, rust, malingrester, og hvad der ellers måtte have sat sig fast i en facade i tidens løb. Når man renser facader med højtryksspuling, er det vigtigt, at man ved præcist, hvilken type materiale facaden er lavet i, samt hvordan denne type materiales særlige konsistens, tekstur og karakter er. Trykket på vandet skal nemlig tilpasses det pågældende materiale, da man ellers kan komme til at beskadige materialet og dermed opnå et helt andet udfald end det, der var hensigten med facaderengøringen. Hos Mamoba har vi erfaring med rensning af alle typer af facadematerialer, og vi véd lige præcis, hvordan de hver især skal behandles og med hvilket vandtryk. Derfor anbefales det aldrig, at man selv kaster sig ud i en facadeafrensning, men at man derimod lader professionelle fagfolk om det. Mamoba industrirengøring anvender professionelt udstyr til facaderengøring af ejendomme.

Mange års erfaring

Mamoba har mange års erfaring og er specialiseret inden for de forskellige områder af industrirengøring af facader og facaderens til erhverv fx lager og bygninger og ejendomme. Vi giver dig altid den bedste rådgivning og vejledning om, hvilken facaderens, der vil være mest optimal for den type facade, du vil have renset. Vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser. Vi går altid til en opgave med iver og ildhu og med det formål og den hensigt at give dig det bedste resultat, som matcher dine forventninger. Kontakt Mamoba for facaderens til erhverv: +45 70272720 Vi har landsdækkende service og tilbyder derfor facaderens i hele Danmark, og du er sikret kvalitetsrengøring af ejendoms- og bygningsfacader når Mamoba udfører facadeafrensning.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Facaderens?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.

Certificeret

Fokus på kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø

Vi går højt op i at levere ydelser og services, der tilfredsstiller både vores kunders krav til kvaliteten af vores arbejde, men som også opfylder de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i forbindelse med udførelsen af vores løsninger.

  • ISO 9001 (Internationalt kvalitetsledelsessystem)
  • ISO 45001 (International standard for arbejdsmiljøledelse)

Godt arbejdsmiljø

Hjertet i vores forretning er vores medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere er drivkraften i vores arbejde og vores vigtigste ressource – fra yngste profil til den erfarne seniorprojektleder. Mamoba har landets bedste specialteam og vi er klar til at servicerer virksomheder i hele Danmark.

  • Vi passer godt på vores medarbejdere
  • Fagligt kompetente medarbejdere og nøje udvalgte
  • Vi kan løfte totalopgaver