Job og karriere hos Mamoba

Vi søger løbende dygtige medarbejdere til Mamoba. Måske du er vores næste kollega? Tøv ikke med at ringe til os og tage en snak, hvis du er interesseret i et job. Du er også meget velkommen til at sende en uforpligtende – eller motiveret – ansøgning. Vi besvarer alle ansøgninger og glæder os til at høre fra dig!

Hvorfor arbejde hos Mamoba?

Det kan vi tilbyde

1.

Mamoba er en alsidig og aldrig kedelig arbejdsplads, med mange forskellige lokationer og opgaver i hele Danmark.

2.

Mamoba tilbyder mulighed for at komme med på spændende opgaver i udlandet primært i Tyskland og Grønland.

3.

Mamoba har altid gode forplejnings -og overnatningsforhold når arbejdet kræver døgn væk fra hjemmet, omend det er i Danmark eller i udlandet.

4.

Hvem du er og hvor du kommer fra og hvilket køn du har spiller ingen rolle hos Mamoba. Hos mamoba tror vi det bedste om folk uanset baggrund og erfaringer.

5.

Mamoba råder over det bedste udstyr og maskiner og går ikke på kompromis. Det er vigtigt at Mamobas medarbejdere har adgang til kvalitets maskiner -og værktøj for at kunne præstere bedst muligt.

6.

Mamoba yder professionel oplæring til alle nye medarbejdere. På tryg og ordentlig vis, hjælpes nyansatte i gang, sådan at alle Mamobas forskrifter for sikkerhed og miljø overholdes.

Ledige stillinger

Vi er på udkig efter dig!

Har vi ikke din ønskede stilling? Tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning!

Lyder vores team som et du har lyst til at være en del af, så er vi altid på jagt efter dygtige medarbejdere. Kontakt os gerne hvis du har lyst til at høre mere eller send os en uopfordret ansøgning. Send din uopfordrede ansøgning på mamoba@mamoba.dk 

Godt arbejdsmiljø

Hjertet i vores forretning er vores medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere er drivkraften i vores arbejde og vores vigtigste ressource – fra yngste profil til den erfarne seniorprojektleder. Mamoba har landets bedste specialteam og vi er klar til at servicerer virksomheder i hele Danmark.

  • Vi passer godt på vores medarbejdere
  • Fagligt kompetente medarbejdere og nøje udvalgte
  • Vi kan løfte totalopgaver

Certificeret

Fokus på kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø

Vi går højt op i at levere ydelser og services, der tilfredsstiller både vores kunders krav til kvaliteten af vores arbejde, men som også opfylder de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i forbindelse med udførelsen af vores løsninger.

  • ISO 9001 (Internationalt kvalitetsledelsessystem)
  • ISO 45001 (International standard for arbejdsmiljøledelse)