Overfladebehandling af tanke forlænger levetiden!

Mamoba er specialister i industriel overfladebehandling af diverse materialer. Om det drejer sig om tanke, stålkonstruktioner, skibe eller andre industrielle overflader og facader, så kan en overfladebehandling beskytte materialet og forlænge dets levetid. Vi har markedets bedste priser, og vi er landsdækkende!

Kontakt os uforpligtende

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Effektiv og omhyggelig industriel overfladebehandling

Hos Mamoba er vi specialister i at udføre grundige overfladebehandlinger af diverse materialer. Formålet er at beskytte materialet og forlænge dets levetid. Det være sig på siloer, tanke, facader med videre.

Vi har til huse i København, men vores team rykker ud på opgaver over hele landet og i Europa, hvor der måtte være brug for vores professionelle ekspertise.

Hvad er overfladebehandling?

En overfladebehandling betyder i bund og grund, at man påfører et produkt på en overflade, som er blevet klargjort. Klargøringen af overfladen kan eksempelvis bestå i en omfattende nedrensning ved hjælp af sandblæsning eller en rengøring med waterjetting/højtryksspuling.

Selve overfladebehandlingen kan bestå af flere forskellige typer behandling alt afhængig af, hvad der er brug for til den specifikke konstruktion og overflade.
Det afhænger endvidere også af, i hvilket miljø det pågældende emne befinder sig i, når det skal bruges.

Overfladebehandling / coating om vinteren

Hvis overfladebehandlingen skal foregå om vinteren, kan frost i de fleste tilfælde gøre arbejder vanskeligt eller helt umuligt, medmindre man varmer overfladen op.

Her ligger Mamoba, som nogen af de eneste i landet inde med det rette udstyr til dette, da vi har nok Danmarks største varmeanlæg til opvarmning og affugtning af enorm store olietanke op til 60-70000 M3. Disse anlæg kan også bruges til fx lagerhaller, parkeringskældre, huse m.m.

Vores varmeanlæg kan varme tanke op til 20 grader indvendigt, hvilket gør at det er muligt at overfladebehandle dem med coating, selvom det er helt ned til -10 graders frost udenfor.

Viden om de forskellige produkter

De forskellige typer af produkter og materialer til overfladebehandling har alle forskellige egenskaber, og dermed kræver det, at man har et dybdegående kendskab til hvert enkelt produkt for at kunne afgøre, hvilket produkt der er det mest optimale at anvende til en specifik opgave.

Hos Mamoba har vi stor erfaring med og indsigt i, hvilket produkt der er det rette at bruge i forbindelse med et bestemt materiale. Derfor kan vi altid rådgive og vejlede om den rette overfladebehandling i enhver situation, uanset hvad opgaven går ud på.

Overfladebehandling kan bl.a. bruges til:

  • Tanke
  • Siloer
  • Rørkontruktioner

Kontakt os i dag for et godt tilbud på: +45 70272720 – Vi dækker hele Danmark.

Fordele

3 fordele ved overfladebehandling med Mamoba

Større korrosionsbeskyttelse af materialet

Yderst effektivt til at beskytte en overflade mod slid

Mulighed for at få udført indvendig coating/overfladebehandling selv i frostvejr ved hjælp af opvarmning

Overfladetyper

Forskellige typer af produkter til brug af overfladebehandling:

  • $Epoxy
  • $Polyurethanmaling
  • $Diverse Brandbeskyttende produkter

Hvorfor Mamoba?

Derfor Mamoba til overfladebehandling

Mamoba har et topprofessionelt team af specialiserede fagfolk, der tager ud i hele landet og foretager rensning og efterfølgende overfladebehandling for erhverv og industri.

Vi har adskillige års erfaring med disse behandlinger og ved, hvilket produkt der vil være optimalt at bruge i den enkelte situation. Det betyder, at vores løsninger altid ender ud med et perfekt slutresultat, som vores kunder bliver glade for, og som de er tilfredse med i mange år fremefter.

Før/efter billeder

Bliv inspireret

Ældre brugt tank hos Malik fremstår nu med ny overflade

Renovering af tank hos Malik fremstår nu med nyt malingsystem.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Overfladebehandling?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.