Industrirengøring – tank – facade – marine

Velkommen til Mamoba

Mamoba ApS er et kvalitetsbevidst industrirengøringsselskab med 20 års erfaring som udfører forskellige opgaver indenfor UHP-Waterjetting og renovering af specialgulve. Mamoba har mange års erfaring inden for professionel industrirengøring. Mamoba yder professionel hjælp og håndterer enhver form for industriel rengøring og Renoveringer af specialgulve i hele Danmark og EU. Vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser.

Afspil profilvideo

Vores speciale

Hvad er industrirengøring?

Betegnelsen industrirengøring dækker over enhver form for rengøring og afrensning, der har tilknytning til industri. Dermed er arbejdsområdet meget bredt og varieret, da det spænder fra afrensning af tank, siloer, skibe og ejendomsfacader til fjernelse af graffiti og vejstriber. Desuden renoverer og opbygger Mamoba specialgulve til fødevare – og pharmaindustrien, som sikrer en høj standard af hygiejne.

For at være i stand til at tilbyde industrirengøring af høj kvalitet til så mange forskelligartede opgaver, kræver det stor erfaring og ekspertise om branchen, samt at man holder sig opdateret på den seneste know-how.

Derudover kræver det selvfølgelig også, at man besidder det rette udstyr i form af nødvendige specialmaskiner, UHP-waterjettinganlæg, UHP-robotter, kraner lastbillifte, varmetårne og sprøjtemaskiner m.m.

Alt dette er naturligvis en del af pakken, når du bestiller en løsning hos Mamoba,

Hvorfor vælge Mamoba?

Bliv introduceret

+20 års erfaring i branchen

Mamoba ApS er et kvalitetsbevidst industrirengøringsselskab med 20 års erfaring som udfører forskellige opgaver indenfor rens og har mange års erfaring inden for professionel industrirengøring.

Ordentlighed og kvalitet

Vores tilgang tager udgangspunkt i ordentlighed og kvalitet, hvilket beror på vores ønske om at gøre os så umage som muligt. Ligesom vi altid er opmærksomme på, om der er noget, vi kan gøre endnu bedre, end vi gør i forvejen.

Vores team består af specialister

Når vi tager ud og løser en opgave, får du vores hold af erfarne og professionelle specialister på sagen, så vi kan levere det bedste resultat til dig og din virksomhed.
Book gratis 30 min møde

Certificeret

Fokus på kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø

Vi går højt op i at levere ydelser og services, der tilfredsstiller både vores kunders krav til kvaliteten af vores arbejde, men som også opfylder de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i forbindelse med udførelsen af vores løsninger.

  • ISO 9001 (Internationalt kvalitetsledelsessystem)
  • ISO 45001 (International standard for arbejdsmiljøledelse)

Godt arbejdsmiljø

Hjertet i vores forretning er vores medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere er drivkraften i vores arbejde og vores vigtigste ressource – fra yngste profil til den erfarne seniorprojektleder. Mamoba har landets bedste specialteam og vi er klar til at servicerer virksomheder i hele Danmark.

  • Vi passer godt på vores medarbejdere
  • Fagligt kompetente medarbejdere og nøje udvalgte
  • Vi kan løfte totalopgaver

+20

års erfaring fra branchen

+30

Dedikerede medarbejdere

+600

Tilfredse kunder

100%

Kvalitetsfokuserede