Vores holdning til bæredygtighed

Mamoba er en miljøbevidst virksomhed, der hele tiden opfylder de lovmæssige krav for området. Mamoba arbejder aktivt på at være en miljøbevidst virksomhed. Alt affald, herunder giftigt jord og blyvand, (vand som er blevet brugt til at waterjette blymaling af tanke med) bliver eksempelvis afskaffet fuldstændig efter gældende regler.
Kontakt os uforpligtende

Vi tager ansvar

Vi tager ansvar for miljøet og sikrer, at vores processer og tiltag er optimeret for at reducere energiforbrug og CO2 udled. Vi sikrer også, at vi anvender bæredygtige materialer, hvor det er muligt, som en del af vores forpligtelse til at minimere vores miljøpåvirkning.

Hos mamoba tænker vi meget over at vores daglige arbejde og vores forbrug af kemi ikke skal belaste klimaet.

f. eks gør vi brug af hedvandsanlæg som er den del af en fuldstændig miljøvenlig afrensningsmetode af f.eks. facader på ejendomme. tage, fliser eller til rensning af tanke og skibe. Der kommer intet andet ud af hedvandsanlægget end det reneste vand.

Når Mamoba afrenser skibe og olietanke, deponeres vaskevandet i væsketætte containere og køres forsvarligt væk til Fortum, som er specialister i at håndtere miljøfarligt affald.

I nogle tilfælde renser og settler Mamoba selv overskydende vaskevand indeholdende gamle rester af blymamling. Når blymaling-resterne er settlet fra vandet, køres blyaffaldet afsted til en godkendt miljøstation.

Vores ansvar strækker sig ud over miljøet; vi stræber efter at bidrage til at vores kunder og samarbejdspartneres ansvarlighed på alle måder. Blandt andet forpligtigelsen til at opretholde etiske forretningsmodeller, tilbyde gennemsigtig kommunikation og yde fremragende service. Vi tager ansvar for kvaliteten af vores services og sikrer, at de lever op til internationale standarder, og at alle leverede services lever op til eller overgår forventningerne.

Har du spørgsmål til vores processer eller andet, er du meget velkommen til at kontakte os.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.