Waterjetting: Giftfri rengøring med vand under højt tryk

Hvis en industriel overflade skal rengøres effektivt og miljøvenligt, så er waterjetting 100% løsningen. Mamoba har mange års erfaring med waterjetting af et væld af forskellige overflader med flere forskellige metoder. Små som store opgaver – vi er de bedste og vi udfører både opgaver i Danmark og rundt omkring I Europa.

Kontakt os uforpligtende

Branchens bedste

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

UHP Waterjetting er en effektiv og miljøvenlig rengøringsmetode

Waterjetting er rensning med vand under meget højt tryk. Waterjetting kaldes også High Pressure Waterjetting, eller UHP-Waterjetting, hvor UHP står for Ultra High Pressure. Oversat til dansk betyder det: ultra højt tryk. På dansk kaldes denne rengøringsmetode også ofte for højtryksspuling.

Vandtrykket i waterjetting har et tryk på op til 3000 bar, hvilket er grunden til, at det er så effektivt. Trykket i vandstrålen så at sige ”skyder” eller ”skræller” skidt og gammel maling af den pågældende overflade.

Nærmest uanset hvilken overflade det drejer sig om, hvad enten det er beton, stål eller aluminium, kan rengøring med waterjetting få overfladen til at fremstå ren, pæn og skinnende ny igen, da genstridigt skidt og snavs renses bort. Desuden kan Waterjetting bruges til at fjerne forskellige former for overfladebehandlingsmaterialer såsom maling og yderst slidstærke materialer som f.eks. epoxymaling.

Fordele ved waterjetting

Der er mange fordele ved at vælge High Pressure Waterjetting som rengøringsmetode til store overflader på bygningsfacader. De mest åbenlyse fordele, vi kan nævne, er, hvor effektivt og hurtig en metode det er, da rengøring med waterjetting fjerner skidt og snavs, der sætter sig på facadens ydre på en utrolig dybdevirkende måde. Her er der nemlig ikke andre rengøringsmetoder, der kan måle sig.

En anden fordel er, at det er en miljøvenlig rengøringsmetode, da der ikke anvendes nogen former for giftige materialer. Der gøres ene og alene brug af vand.

Rengøring ved hjælp af waterjetting har følgende fordele:

  • Rengør effektivt
  • Rengør hurtigt
  • Synlige resultater med det samme
  • Miljøvenligt
  • gør ikke brug af besværlige slibematerialer

Hvad kan man bruge waterjetting til?

Waterjetting kan bruges til rensning og rengøring af overflader på mange forskellige slags materialer.

Som oftest bruges det til rensning af store overflader, såsom bygningsfacader, siloer, tanke, skibe med videre, og til disse formål er metoden særdeles brugbar. Waterjetting formår nemlig på en yderst effektiv måde at fjerne snavs, skidt, rust, alger og skimmelsvampe, der har ophobet sig på en given overflade gennem længere tid. Typisk benyttes UHP til tanke og på skibe, da der her er brug for større tryk.

Metoden klarer også ophobning af fx rust, maling og forskellige former for materialer, der bruges til overfladebehandlinger. Det kan eksempelvis være epoxy, akryl og diverse brandbeskyttende produkter, som er yderst besværlige og tidskrævende at få fjernet fra diverse overflader ved brug af andre metoder end waterjetting.

Derfor skal du vælge Mamoba

Hos Mamoba er vi eksperter i rengøring med waterjetting og har mange års erfaring i alle de forskellige muligheder, som findes til rengøring med High Pressure Water Jetting. Vi lægger desuden altid stor vægt på at levere løsninger, som er sikre og miljøvenlige, og som vores kunder bliver glade og tilfredse med.

Kontakt os for rens af facade, tank eller skib med professionel waterjetting på: +45 70272720

Mamoba udfører opgaver I Danmark og rundt omkring I Europa.

Før/efter billeder

Bliv inspireret

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Waterjetting?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.

Certificeret

Fokus på kvalitet, sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø

Vi går højt op i at levere ydelser og services, der tilfredsstiller både vores kunders krav til kvaliteten af vores arbejde, men som også opfylder de myndighedskrav og lovmæssige krav, der er i forbindelse med udførelsen af vores løsninger.

  • ISO 9001 (Internationalt kvalitetsledelsessystem)
  • ISO 45001 (International standard for arbejdsmiljøledelse)

Godt arbejdsmiljø

Hjertet i vores forretning er vores medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere er drivkraften i vores arbejde og vores vigtigste ressource – fra yngste profil til den erfarne seniorprojektleder. Mamoba har landets bedste specialteam og vi er klar til at servicerer virksomheder i hele Danmark.

  • Vi passer godt på vores medarbejdere
  • Fagligt kompetente medarbejdere og nøje udvalgte
  • Vi kan løfte totalopgaver