Magnetcrawler: Innovativ robot til rengøring af tanke og skibe

Den unikke og innovative magnetcrawler rengører uden stillads, hvilket gør det til en effektiv og rentabel løsning. Skal dine tanke eller skibe renses, så kontakt Mamoba. Store som små opgaver – vi er de bedste, og vi er landsdækkende!

Kontakt os uforpligtende

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Teknologisk innovation hos Mamoba

Hos Mamoba gør vi en dyd ud af altid at være førende indenfor vores branche. Det betyder, at vi besidder den seneste viden samt det sidste nye, hvad angår teknologi og udstyr til industrirengøring.

Derfor råder vi hos Mamoba også over noget af det smarteste og mest innovative indenfor industrirengøring, nemlig den såkaldte Magnet Crawler. Også kaldet en Magnetic Crawler, eller en Magnetic Crawler Robot.

Faktisk besidder vi hele seks Magnet Crawlers, som vi kan gøre brug af på én og samme opgave – det gør det muligt for os at løse alle opgaver på kortest mulige tid.

Med tilføjelsen af Magnet Crawler Robotter til vores arsenal af udstyr til specialiseret industrirengøring, har vi fået mulighed for at udvide vores services og forbedre vores ydelser inden for industriel rengøring med højtryksspuling og water jetting. Dermed har Mamoba kompetencerne og redskaberne til at udføre effektiv tankrens og afrensning af skibe. Dette kommer vores kunder til gode, da vi dermed kan tilbyde den samme opgave løst billigere og hurtigere.

Hvad er en magnetcrawler?

En Magnet Crawler er en maskine, eller en robot, om man vil, på omtrent samme størrelse som en almindelig plæneklipper. Det unikke og innovative ved en Magnet Crawler er, at den ved hjælp af ekstremt kraftige magneter kan sidde fast på diverse overflader i eksempelvis stål.

Robotten kan styres i enhver retning fra behørig afstand af en enkelt operatør ved hjælp af en fjernkontrol. Dermed kan vi nu udføre en bred vifte af forskelligartede opgaver, som uden brugen af en Magnet Crawler ville kræve et meget større og mere besværligt set-up. For eksempel kan en Magnet Crawler kravle op og ned ad lodrette vægge og endda sidde fast i lofter, hvor den også kan manøvreres rundt, mens den renser med en vandstråle under højt tryk.

Ingen brug for stillads

Når det kommer til rensning af store siloer, industritanke og lignende, er opsætning af stilladser en stor omkostning i det samlede billede. Derudover tager det lang tid at sætte et stillads op og sikre det, før det egentlige arbejde overhovedet kan påbegyndes. I nogle tilfælde vil det også være umuligt at gøre brug af et stillads fx i forbindelse med rengøring af skibsskrog.

Med en Magnetic Crawler robot er der ikke længere behov for stilladser, og dermed er der både tid og penge at spare.

FAQ

Hvad er en Magnetcrawler?

En Magnet Crawler er en robot, som ved hjælp af kraftige magneter kan sidde fast på overflader i fx stål, hvor den kan fjernstyres, mens den renser overfladen med en stærk vandstråle.

Hvad er fordelen ved en Magnetcrawler?

En Magnetcrawler kan nemt rense på ufremkommelige steder, ligesom den også spares både tid og mandskab.

Kontakt Mamoba for effektiv og professionel rengøring af tanke og skibe med vores magnetic crawler robot.: +45 70272720

Vi har landsdækkende service og tilbyder derfor alt indenfor tankrensning og professionel skibsrengøring i hele Danmark.

Relaterede ydelser

Se video

Sådan bruges en Magnet Crawler

En Magnet Crawler Robot kan bl.a. rengøre

  • $Tanke
  • $Skibe

Fordele

Brugen af en Magnetic Crawler Robot har følgende fordele

En Magnet Crawler kan let komme til, hvor der er besværligt og/eller farligt for mennesker at befinde sig

En magnetcrawler er i stand til at rense ind til bart stål uanset hvilket malingsystem der oprindeligt sad på emnet.
Billigere at bruge end mandskab på stillads udstyret med højtryksspulere
Der kan bruges langt mindre mandskab til opgaven, da en Magnet Crawler robot kun kræver én operatør
Hurtigere at komme i gang med opgaven, da der ikke skal stilles stillads op til mandskab
Større sikkerhed, da det ikke kræver folk, der skal arbejde på stilladser
Forlænger levetiden på materialet, da en rensning er med til at holde det ved lige

Få hjælp til facadeafrensning

Vi udfører facaderens ved brug af spuling med vand under højt tryk. Denne metode er særdeles effektiv til at fjerne alle former for snavs, skidt, alger, mos, rust, malingrester, og hvad der ellers måtte have sat sig fast i en facade i tidens løb.

Når man renser facader med højtryksspuling, er det vigtigt, at man ved præcist, hvilken type materiale facaden er lavet i, samt hvordan denne type materiales særlige konsistens, tekstur og karakter er.

Trykket på vandet skal nemlig tilpasses det pågældende materiale, da man ellers kan komme til at beskadige materialet og dermed opnå et helt andet udfald end det, der var hensigten med facaderengøringen.

Hos Mamoba har vi erfaring med rensning af alle typer af facadematerialer, og vi véd lige præcis, hvordan de hver især skal behandles og med hvilket vandtryk. Derfor anbefales det aldrig, at man selv kaster sig ud i en facadeafrensning, men at man derimod lader professionelle fagfolk om det.

Mamoba industrirengøring anvender professionelt udstyr til facaderengøring af ejendomme.

Mange års erfaring

Mamoba har mange års erfaring og er specialiseret inden for de forskellige områder af industrirengøring af facader og facaderens til erhverv fx lager og bygninger og ejendomme. Vi giver dig altid den bedste rådgivning og vejledning om, hvilken facaderens, der vil være mest optimal for den type facade, du vil have renset. Vi er sikkerhedsgodkendte til at arbejde på højrisiko-arbejdspladser.

Vi går altid til en opgave med iver og ildhu og med det formål og den hensigt at give dig det bedste resultat, som matcher dine forventninger.

Kontakt Mamoba for facaderens til erhverv: +45 70272720

Vi har landsdækkende service og tilbyder derfor facaderens i hele Danmark, og du er sikret kvalitetsrengøring af ejendoms- og bygningsfacader når Mamoba udfører facadeafrensning.

Kontakt os

Skal vi tage en snak om dine ønsker og give dig et tilbud på Magnetcrawler?

Udfyld vores kontaktformular eller ring mellem kl. 8-18 mandag-torsdag og kl. 8-18 fredag.

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.