Kranopgaver med 135TM mobilkran

Hos Mamoba forstår vi, at visse opgaver kræver særligt udstyr. Vores 135TM mobilkran er designet til at håndtere en bred vifte af kranopgaver, især inden for overfladebehandling og rens af tanke, siloer og facader. Med en imponerende rækkeevne på 44 meter er denne mobilkran ideel til arbejde på selv de mest udfordrende og vanskeligt tilgængelige lokationer.

Book en gratis opmåling

Landsdækkende

ISO-certificeret

Kvalitetsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Optimal Rækkeevne og Kapacitet

Fleksibilitet til komplekse projekter

Vores 135TM mobilkran er en kraftfuld allieret, når det kommer til industrielle og byggemæssige projekter. Den lange rækkeevne gør det muligt for os at udføre arbejde langt ind på steder, hvor andre kraner ikke ville kunne operere effektivt. Denne evne er især værdifuld i tætbebyggede områder eller inden for industrianlæg, hvor pladsen er begrænset.

Sikkerhed og effektivitet

Med Mamoba er sikkerheden altid i højsædet. Vores mobilkran opereres af erfarne og certificerede kranførere, der sikrer, at alle løft udføres sikkert og effektivt. Vi følger strenge sikkerhedsprotokoller og anvender kun det bedste udstyr, hvilket garanterer både sikkerhed og effektivitet under alle vores kranopgaver.

Anvendelsesmuligheder for 135TM Mobilkran

  • Overfladebehandling på tanke og siloer: Vores kran er ideel til projekter, der involverer høje strukturer som tanke og siloer, hvor præcision og stabilitet er nødvendige for sikker og effektiv arbejdsudførelse.
  • Facaderens og vedligeholdelse: Med sin store rækkevidde kan vores mobilkran nå ud til svært tilgængelige dele af bygninger, hvilket gør den perfekt til facaderens og andre vedligeholdelsesarbejder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du i behov af en kran til dit næste projekt? Ring til os på 7027 2720 for at diskutere dine behov og få et uforpligtende tilbud. Uanset omfanget af din opgave, står Mamoba klar med den rette udstyr og ekspertise til at assistere. Vi opererer i hele Danmark fra vores base i Hellerup, København, og vi er her for at sikre, at dit projekt fuldføres med højeste grad af professionalisme og præcision.

Mamoba – din partner i sikre og effektive løfteløsninger. Vi ser frem til at arbejde med dig!

Hvorfor vælge os?

Vores kerneværdier

Professionelle

Mamoba er meget professionel fra opgavens start til slut. Øvelse gør mester og det gælder også for Mamoba, der med sine 20 års erfaring, med sikker hånd får fulgt både store og små opgaver sikkert i mål.

Kvalitetsfokuserede

Mamoba vægter kvaliteten højt, da det er her, at Mamoba kan genspejle sig selv. Gode produkter og det rigtige matriel er Mamobas varemærke. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvaliteten på service eller opgaveudførsel.

Ordentlighed

Mamoba er altid i meget tæt dialog med kunden hele vejen under udførelsen af et projekt. Alt aftales i fælleskab sådan at der aldrig kommer uventede overraskelser. En aftale er en aftale.

Gennemsigtighed

Mamoba gør et stort nummer ud af at delagtiggøre med kunden hvilke arbejdsgange og processer projektet skal igennem. Alt lige fra indkøb af diverse og hvem og hvad der udfører opgaverne.

Altid pålidelige

Mamoba sætter en stor ære i at være pålidelige. Med ærlighed og ordentlighed kommer man længst, og derfor vender mange af kunderne gerne tilbage til Mamoba med nye opgaver.

Det trygge valg

Mamoba er det trygge valg, såfremt man ønsker sig en opgave løst til tiden og til prisen hvor kvaliteten samtidig er i top. Mamobas kunder kan læne sig tilbage med god ro i maven.