Case

Tag- og facaderens for Goldschmidt Ejendomme

Alexander Ibsen, Partner i IVB, Master i skat, LL.M, cand.merc.(jur.)

Mamoba ApS

maj 03, 2024
Tag- og facaderens for Goldschmidt Ejendomme
Kundelogo
Ydelse: Facaderens | Tagrens
År: -
Lokation: -
Type: -

Udfordring

Goldschmidt Ejendomme stod overfor en udfordring med deres ejendom i Ringsted, hvor tagene var blevet markant påvirket af smog fra den nærliggende motorvej samt udsugningsanlæg. Dette havde resulteret i, at tagene fremstod mørke og næsten sorte, hvilket tog fra ejendommens ellers attraktive udseende.

Løsning

For at adressere denne udfordring og genskabe tagenes originale udseende, blev Mamoba involveret for at udføre en professionel tagrensning. Vi anvendte miljøvenlig kemi, der var effektiv mod den dybe snavs og samtidig skånsom mod tagmaterialerne. Efterfølgende blev der anvendt Ultra-Højtryksrensning (UHP) med geværer, der kunne levere vandtryk op til 500 bar og vandtemperaturer så høje som 150 grader Celsius. Denne teknik sikrede en dybdegående rensning uden at skade tagets overflade.

Efterbehandling

Efter at tagene var rengjort, blev de efterbehandlet med en særlig imprægnering. Denne behandling var designet til at forlænge renhedens varighed og beskytte mod fremtidig nedbrydning forårsaget af miljømæssige faktorer. Imprægneringen hjalp med at sikre, at tagene ikke alene så nye ud umiddelbart efter rensningen, men også ville vedblive med at fremstå pæne og rene i længere tid.

Resultat

Resultatet af Mamobas indsats var forbløffende. Tidligere mørke og snavsede tage blev forvandlet til at se friske og næsten nye ud. Dette løftede hele ejendommens visuelle appel og genoprettede stoltheden for både ejere og lejere af Goldschmidt Ejendomme. Projektet demonstrerede effektiviteten af Mamobas miljøvenlige renseteknikker og vores evne til at håndtere selv de mest udfordrende rengøringsopgaver.

Mamobas Engangement

Hos Mamoba forpligter vi os til at levere enestående resultater gennem vores avancerede og miljøvenlige renseteknikker. Hvert projekt, vi påtager os, udføres med det højeste niveau af professionalisme og dedikation til kvalitet, sikkerhed og miljømæssige hensyn.

Kontakt Mamoba

Har du en opgave til os?

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Eller mangler du svar på et spørgsmål? Vi er altid klar til at se på din opgave og komme med et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede cases

Du kunne også være interesseret i..

Ingen resultater..