Case

Facaderens hos Lundbeck Valby

Alexander Ibsen, Partner i IVB, Master i skat, LL.M, cand.merc.(jur.)

Mamoba ApS

marts 13, 2024
Facaderens hos Lundbeck Valby

Fakta

Ydelse: Facaderens
År: 2019
Lokation: Valby
Type: Administrationsbygning

Projektet

Mamoba har haft glæden af at udføre facaderens hos Lundbeck i Valby. Medicinalfirmaet besluttede sig for at få renset bygningsfacaden i 2019, hvor vi blev kontaktet med et ønske om professionel facadeafrensning af deres administrationsbygning på Ottiliavej 9.  Grundet snavs og grums havde bygningen et trist udseende, hvilket er uundgåeligt, da vind og vejr sætter tydelige spor på facaden med tiden.

Betonfacaden på bygningen blev rengjort med højtryksspuling, hvor vi med en lift kunne rengøre hele bygningsfacaden uden besvær. Vores professionelle udstyr giver os mulighed for at rengøre betonfacer og andre facadetyper på den mest effektive og resultatskabende måde med op til 600 bar. Resultatet af vores arbejde kunne ses med det samme. Det glæder os at Lundbeck er tilfredse med resultatet.

Facaderensen hos Lundbeck blev afsluttet med en omfattende imprægnering, som sikrer at fremtidig skidt og snavs ikke sætter sig på overfladen. Opgavens omfang målte omtrent 3000 kvm, men det var ingen udfordring for os, da vi gennem 20 år har tilegnet os den rette viden og erfaring. Med det bedste udstyr der findes på markedet, kan vi snildt løse enhver facaderensopgave.

Formålet med rensning af facaden var ikke alene, at det skulle være attraktivt, men i den grad også værdiskabende. Med dybdegående facaderens formår Lundbeck at forlænge facadens levetid med den mest skånsomme metode, der ikke belaster miljøet.

Hvis du som Lundbeck ønsker at give nyt liv til jeres facade, så står vi hos Mamoba klar til at udføre professionel facaderens. Undgå at sende et negativt signal overfor dine kunder og potentielle samarbejdspartnere ved at holde bygningen ren med facaderens.

Klik her for at læse mere om facaderens, hvor du også kan indhente et gratis tilbud samt se flere af vores referencer.

Kontakt Mamoba

Har du en opgave til os?

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Eller mangler du svar på et spørgsmål? Vi er altid klar til at se på din opgave og komme med et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede cases

Du kunne også være interesseret i..

Ingen resultater..