Case

Betondemolition hos DK Beton

Alexander Ibsen, Partner i IVB, Master i skat, LL.M, cand.merc.(jur.)

Mamoba ApS

marts 23, 2024
Betondemolition hos DK Beton

Fakta

Ydelse: Betondemolition
År: 2022
Lokation: København
Type: Betonkanoner

Projektet

Beton er vanskeligt at nedbryde, men med det rette specialudstyr er det muligt. Vores ekspertise inden for nedbrydning og skæring i beton gør, at vi har et tæt samarbejde med flere af vores kunder. Mamoba har af flere omgange udført professionel betondemolition for DK Beton – Senest februar 2022 i København.

DK Beton kontaktede os med henblik på nedbrydning af beton i deres betonkanoner – også kendt som betonlastbiler. Vi anvendte vores specialudstyr, som nemt og enkelt kan nedbryde og skære igennem beton, der er yders stærkt, holdbart og hårdt. Mamoba kunne på en effektiv og miljøvenlig metode fjerne betonelementerne i betonkanonerne.

Hvis du som DK Beton ønsker at skære i eller nedbryde betonelementer, så står vi hos Mamoba klar til at udføre professionel betondemolition.

Klik her for at læse mere om betondemolition og vandskæring, hvor du også kan indhente et gratis tilbud samt se flere af vores referencer.

Kontakt Mamoba

Har du en opgave til os?

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Eller mangler du svar på et spørgsmål? Vi er altid klar til at se på din opgave og komme med et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede cases

Du kunne også være interesseret i..

Ingen resultater..