Case

Afrensning af skib for Damen Shipyard i Brest i Frankrig

Alexander Ibsen, Partner i IVB, Master i skat, LL.M, cand.merc.(jur.)

Mamoba ApS

maj 22, 2024
Afrensning af skib for Damen Shipyard i Brest i Frankrig
Kundelogo

Fakta

Ydelse: Afrensning af skibe
År:
Lokation:
Type:

Projektet

Omfattende Renovering og Afrensning af Krydstogtskib i Brest, Frankrig

Udfordringen

Damen Shipyard i Brest, Frankrig, stod over for en stor opgave med et af deres krydstogtskibe, der krævede en fuldstændig afrensning af gammel maling før påføring af et nyt malingsystem. Denne proces var nødvendig for at sikre skibets langsigtede vedligeholdelse og beskyttelse mod de barske maritime miljøer.

Løsningen

Til denne kritiske opgave blev Mamoba valgt til at udføre afrensningen, takket være vores avancerede teknologi og ekspertise inden for marine industrirens. Vi anvendte de yderst effektive UHP-robotter, Dockboy og Madeboy 26000M2, som er specielt designet til opgaver af denne skala og kompleksitet.

Avanceret UHP-Afrensning

Med UHP (Ultra High Pressure) Dockboy og Madeboy robotterne kunne vi effektivt fjerne al gammel maling og forberede skibets overflade til nyt malingsarbejde. Disse robotter leverede en intensiv, men skånsom rensning, der fik fjernet malingen og bragte skibets stål tilbage til bart stål på kun 5 dage.

Miljøansvarlig Afhåndtering af Affald

Under hele afrensningen blev al blyholdig maling og forurenet vand omhyggeligt håndteret for at minimere miljøpåvirkningen. Alt blyvand blev behandlet igennem et avanceret ‘re protex’ vandsystem, som sikrede, at det kunne udledes på en miljømæssigt forsvarlig måde. Den faste masse af blymaling blev desuden transporteret og deponeret i overensstemmelse med strenge miljøstandarder på et miljøgodkendt deponeringssted.

Resultatet

Resultatet af Mamobas indsats var en fuldstændig forvandling af krydstogtskibet. Skibet fremstod nu klar til et nyt lag maling, hvilket ikke kun forbedrer dets æstetik og funktion men også forlænger dets levetid betydeligt. Dette projekt demonstrerer effektiviteten af Mamobas avancerede teknologi og vores engagement i miljømæssige ansvar.

Mamobas Engagement

Dette projekt er et fremragende eksempel på Mamobas kapacitet til at håndtere store og komplekse industrielle opgaver med en høj grad af professionalisme og miljøbevidsthed. Vores brug af avanceret teknologi og stramme procedurer for affaldshåndtering sikrer, at vi leverer bæredygtige løsninger, der opfylder både tekniske krav og miljømæssige forpligtelser.

Kontakt Mamoba

Har du en opgave til os?

Skal vi give dig et uforpligtende tilbud? Eller mangler du svar på et spørgsmål? Vi er altid klar til at se på din opgave og komme med et godt tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Relaterede cases

Du kunne også være interesseret i..

Ingen resultater..